Start seizoen ’20-’21

juli 31, 2020 8:34 am Gepubliceerd door

Start seizoen ’20-’21

En of 2020 een jaar is dat we niet snel zullen vergeten…

Waar de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 in het teken had moeten staan van de verhuis naar onze nieuwe dojo, blijft alles voorlopig vooral rond één ding draaien: ervoor zorgen dat we op een veilige en gezonde manier onze favoriete sport kunnen beoefenen, coronavrij.

Gezien de alarmerend stijgende trend van de besmettingscijfers de laatste weken, lijkt het ons momenteel niet verstandig onze trainingen opnieuw op te starten alsof er niks aan de hand is.
Ondanks dat sportbubbels wettelijk nog steeds kunnen bestaan uit maximaal 50 personen, lijkt het logisch de sportbubbels zo klein mogelijk te houden, zolang ons gevraagd wordt om de persoonlijke contacten zo veel als mogelijk te beperken.

Het clubbestuur en de trainers beslisten dan ook om:

• voorlopig, en minstens tot eind augustus, enkel contactloos te trainen met judoka’s ouder dan 12 jaar
  • de trainingen van de judoka’s t.e.m. 12 jaar vanaf 1 augustus op te starten in de dojo

Deze regeling ligt in lijn met de geldende adviezen van de Vlaamse Judofederatie.

Concreet wordt er vanaf vandaag (31 juli) niet langer binnen getraind door judoka’s geboren in 2007 of vroeger.
Met deze groepen trekken we andermaal twee keer per week (dinsdag, vrijdag) naar sportpark Ter Elst voor een buitentraining.
De verdeling van de judoka’s over de tijdslots op deze dagen blijft ongewijzigd en is hier terug te vinden.

Vanaf morgen (1 augustus) start het nieuwe seizoen zoals gepland voor judoka’s geboren in 2008 of later.
We nemen uiteraard nog steeds de nodige voorzorgsmaatregelen om alles veilig te laten verlopen.
De vanaf dit seizoen geldende nieuwe trainingsuren en -groepen zijn terug te vinden onder het menu trainingen.

Bekijk voor de eerste training zeker ook even de clubregels op deze pagina.