Cursus aspirant-initiator

maart 5, 2019 5:29 pm Gepubliceerd door

Cursus aspirant-initiator

Dit voorjaar organiseert Judoclub Zele, in samenwerking met de Vlaamse Judofederatie en Vlaamse Trainersschool, voor de eerste maal een cursus aspirant-initiator.

Met deze cursus willen we niet enkel onze eigen jongeren, maar ook judoka’s van andere clubs met ambities om training te geven, aanmoedigen om een eerste stap te zetten met een gedegen opleiding.
Je leert meehelpen met een trainer bij het aanleren van de basistechniek aan witte gordels op een technische en pedagogisch gefundeerde wijze. Nadien ben je in staat de beginselen aan te leren in functie van leeftijd.

De opleiding bestaat uit vier zaterdagvoormiddagen cursus. Op zaterdagen 27 april, 4 mei, 11 mei en 25 mei wordt telkens tussen 9 en 13 uur cursus gegeven. Deze lesmomenten zijn zeer interactief en de cursisten worden gedurende deze momenten permanent geëvalueerd; een voltijdse aanwezigheid is dan ook vereist voor het behalen van het attest aspirant-initiator.

Inschrijven doe je via e-mail naar info@judoclubzele.be.
Meer info vind je terug in de flyer in bijlage.