Tijdelijke ledenstop!

september 16, 2017 11:10 am Gepubliceerd door

Tijdelijke ledenstop!

Beste judoenthousiasten,

De afgelopen weken zagen we hoe onze initiatiecampagne ook dit jaar weer zijn vruchten afwerpt: tientallen jongens, meisjes (en mama’s) stapten begin september de tatami op voor een eerste encounter met het judo.

Intussen kwamen we op een punt dat we een keuze moesten maken: of we laten ons voorbijlopen door onze eigen succesvolle initiatiecampagne, of we beperken (tijdelijk) het aantal nieuwe leden dat we toelaten op de tatami.

Om het niveau en de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen, zagen we geen andere optie dan voorlopig geen nieuwe initiatieleden meer toe te laten in de leeftijdscategorieën U9, U11 en U13 (geboren in 2005 – 2011).

In alle andere groepen zijn nieuwe starters uiteraard nog steeds welkom!

Wie geboren werd tussen 2005 en 2011 en interesse heeft voor judo, raden we aan zich toch reeds te registreren als initiatielid bij de club (dit doe je hier), we leggen immers een wachtlijst aan…

Hopelijk tot binnenkort!