Steakfestijn

september 1, 2016 1:37 am Gepubliceerd door

Steakfestijn

Beste judoka’s, ouders, sympathisanten van Judoclub Zele,

Na een vlotte seizoenstart met een talrijke opkomst van heel wat nieuwe leden en oude bekenden, kijken wij alweer heel erg uit naar een gezellig samenzijn naast de tatami. Geen betere gelegenheid hiervoor dan ons jaarlijkse steakfestijn! Dit eetfestijn zal dit jaar doorgaan op zondag 9 oktober in de parochiezaal te Durmen vanaf 12.00 uur.

Voor de volwassenen is er steak à volonté met frietjes, bijhorende sauzen en een assortiment van groentjes. Voor de kindjes (jonger dan 12) voorzien we als alternatief een kipfilet met frietjes en appelmoes en dit ook à volonté. Ook aan de vegetariërs is gedacht, zij kunnen genieten van vegetarische burger à volonté

We hopen alvast op jullie massaal enthousiasme om een handje te helpen bij de kaartenverkoop. Onze kaarten worden te koop aangeboden aan 16 euro voor steak à volonté, 14 euro voor het vegetarisch alternatief en 10 euro voor een kindermenu (ook een vegetarisch kindermenu is mogelijk). Ook wie het ziet zitten om de middag zelf een handje toe te steken, zullen we met open armen ontvangen! Geef zeker en vast aan op je bestelbon of, en wanneer je het ziet zitten om de handen uit de mouwen te steken.

Uitkijkend naar een sfeervolle middag,

Het bestuur & de trainers